Private label

Professionel private label siden 1912

Hos Th. Olesen tilbyder vi private label-kvalitetsløsninger til din virksomhed – og vi har gjort det siden 1912. Det dækker over et bredt spektrum af produktkategorier og emballagemuligheder, og det hele bliver naturligvis udviklet i samarbejde med din virksomhed.

Det giver din virksomhed en sikkerhed for et professionelt private label-produkt, hvor du kan være lige så involveret, som du ønsker. Uanset udgangspunktet kan du være sikker på, at vi hos Th. Olesen bringer private label-produktet fra det spæde koncept og helt til hylden ude i butikkerne.

Canned fish factory. Food industry. Sardines in red tomato sauce in tinned cans at food factory.
Factory engineer using digital tablet in the factory

Private label hos Th. Olesen

Vi tager socialt og miljømæssigt ansvar

Den mangeårige erfaring, vi hos Th. Olesen har, gør, at vi kan stå inde for kvaliteten af vores produkter. Men det er ikke det eneste, vi kan stå inde for.

Vi kan nemlig stå inde for hele vores økosystem. Lige fra social retfærdighed til det miljømæssige aspekt. Derfor har vi i mange år samarbejdet med renommerede fabrikker, ligesom vi opfylder vi alle danske såvel som EU-krav for emballage. Vi fragter vores produkter på den mest miljøvenlige måde.

Alt det med målet om at levere produkter, som forbrugerne har lyst til at købe igen og igen.

Worker working in canned food factory. Food industry. Canned fish factory. Workers weighing sardines

Skal Th. Olesen være din
private label-partner?

Med mere end 100 års erfaring inden for import og private label har vi hos Th. Olesen de rette kompetencer for at kunne hjælpe dig.
Lad os være din private label-partner.

Kontakt os ved at ringe på tlf. (+45) 92 44 48 18
eller sende en mail til tho@th-olesen.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig.