Bæredygtighedsvalg

Vi tilbyder vores kunder produkter med en lang række bæredygtige certificeringer og mærker. Se et udvalg af muligheder nedenfor.

Marine Stewardship Council (MSC)

Marine Stewardship Council (MSC) er en international non-profit organisation, der fremmer og udbreder bæredygtigt fiskeri. MSC anerkender og belønner høje standarder for miljømæssig og social ansvarlighed, og tilbyder et blåt mærke til produkter, der kommer fra certificerede bæredygtige kilder. MSC har til formål at beskytte havene, søerne og floderne, sikre fødevaresikkerheden og bevare levebrødet for fiskere og lokalsamfund.

Læs mere her: https://www.msc.org/

EU’s økologimærke

Produkter skal have mindst 95 % økologiske ingredienser for at få EU’s økologimærke. Produkter skal også være certificeret af et godkendt økologisk kontrolorgan, som sikrer, at strenge regler for produktion, forarbejdning, transport og opbevaring er overholdt.

Læs mere her: EU's økomærke

Certified Sustainably Grown

Sustainably Grown® certificeringsprogrammet fra SCS anerkender landbrugsprodukter, der opfylder strenge standarder for miljøbeskyttelse, etisk produktion, social compliance, produktkvalitet og fødevaresikkerhed.

Læs mere her: Sustainably Grown | SCS Global Services

Fairtrade

Det internationale mærke Fairtrade viser, at produktet er produceret på etisk ansvarlige vilkår. Det betyder, at producenterne får en bedre løn og arbejdsforhold, og at miljøet bliver beskyttet.

Læs mere her: Fairtrade-mærket er din vejviser til at handle fair

Rainforest Alliance

Rainforest Alliance’s grønne frømærke er et symbol på miljømæssig, social og økonomisk bæredygtighed. Det viser, at landmændene har taget skridt til at gøre deres produkter mere bæredygtige til gavn for mennesker og natur.

Læs mere her: Find the Frog | Rainforest Alliance

Der Grüne Punkt

Der Grüne Punkt er et europæisk mærke, der viser, at producenten har betalt for at genanvende varens emballagen. Det er et symbol for cirkulær økonomi, hvor materialerne ikke går til spilde, men bliver anvendt på ny.

Læs mere her: Home | Der Grüne Punkt

Bio nach EG-Öko-Verordnung

Bio nach EG-Öko-Verordnung er et tysk mærke, der viser, at produktet er produceret i overensstemmelse med EU’s regler for økologisk landbrug. Det betyder, at produktet ikke indeholder syntetiske sprøjtemidler, kunstgødning, gensplejsning eller stråling.

Læs mere her: EU-Öko-Verordnung | Bund Ökologische Lebensmittelwirtschaft