Om Th. Olesen Import

Bæredygtig import, opbevaring og distribuering af fødevarer

Hos Th. Olesen Import A/S importerer, opbevarer og distribuerer vi fødevarer fra lande over hele verden. Vores speciale er fiske- frugt- og grøntkonserves samt pasta, nudler, tørrede frugter, færdigretter, læskedrikke, olivenolie og lignende. Vi importerer både fødevarer under egne brands, altså private label, og som mærkevarer, der er verdenskendte.

Vi sætter en ære i at gøre hverdagen lettere for vores danske og skandinaviske kunder. Men det er ikke det eneste, vi sætter en ære i. Vi ved nemlig, at flere og flere forbrugere ikke blot vælger deres fødevarer ud fra smag og pris, men inddrager værdier som sundhed, klima- og miljøbeskyttelse samt social retfærdighed.

Businessmen during meeting in production hall
Cargo ship and truck at seaport waiting for container dock crane shipment harbour loading container

Derfor er ansvarlig leverandørstyring og etisk forretningsadfærd en stor del af vores forretning. Vi klimakompenserer, når vi fragter varer rundt, og vi hjælper hellere end gerne vores kunder med at identificere de mest bæredygtige produkter. Alt sammen fra vores kontor i Hvidovre.

Vores primære kundegrupper inkluderer:

Service. Kvalitet. Pris. Etik.

Erfaren fødevareimport siden 1912

Siden etableringen i 1912 har vi hos Th. Olesen opbygget stor erfaring og forståelse for, hvad der gør forskellen for vores kunder. Vi er lagerførende på størstedelen af vores sortiment og kan derfor med forbehold levere fra dag til dag. Gennem vores verdensomspændende leverandørnetværk kan vi desuden skaffe de fleste fødevareprodukter – selvfølgelig til konkurrencedygtige priser.

I 1999 blev Th. Olesen Import A/S købt ud af Lembcke Gruppen og er i dag privatejet af profiler med mangeårig baggrund i dansk dagligvarehandel. Disse ejere begyndte at skabe vækst og er i dag stolte over at kunne præsentere en årlig omsætning på ca. 50 mio. DKK.

“Som danske specialister indenfor import, opbevaring og distribution af fødevarer sætter vi en ære i at gøre hverdagen lettere for vores kunder. Men vi gør ikke bare hverdagen lettere – vi gør det også med respekt for mennesker og miljø undervejs”.

Container ship sailing in sea

Kontakt Th. Olesen allerede i dag!

Hvis du er interesseret i at blive en del af vores kundekatalog og få en professionel samarbejdspartner inden for import, opbevaring og distribuering af fødevarer, er du meget velkommen til at kontakte os.

Kontakt os ved at ringe på tlf. (+45) 92 44 48 18
eller sende en mail til tho@th-olesen.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig.